fredag 31 oktober 2008

Blogg Candy

Det är Blogg Candy hos Camillas magnolia kort: http://www.dreamcottage.nu/butik/index1.html

Så skynda dig in och var med!

Tänka sig, jag har just idag blivit varse att hÄnglar och Magnolia inte är samma stämplar!!! Jag hade ingen aaaning... Och jag måste säga att stämplarna är ju så otroligt lika att det kanske inte är så konstigt att jag inte märkt det. Jaja, jag är ju inte den enda har jag förstått, och nu har jag ju lärt mig nåt nytt idag me' :)

Nattinatti!

...osså har jag gjort lite flaskkort

som oxå ska med till Tursitburån! Tänker att det är sånt som folk kanske köper när de går förbi.
Helst skulle jag vilja göra lite BIA-böcker men det får vänta. Det är ju hög tid att göra en massa julkort. Men jag behöver nya julstämplar!!! Jag är så besviken över att hÄnglar inte kommer med något julkit i år!!! Har sparat pengar och inte köpt några julstämplar för att jag ville köpa kitet. Men nu blir det nog till att köpa lite styckehänlgar istället!! Det verkar som att det kommer några nya med jultema, så det får bli av dem!!
Här kommer då flaskkorten, men som sagts tidigare, alldeles för dåligt ljus att fota i nu, så ni får hålla till godo med de bilder som blir...





















Glöm inte att skriva några rader så jag vet att ni varit här, och så jag hittar till er!!


Ha en skön helg allihopa, det ska jag ha!

torsdag 30 oktober 2008

Lite bokmärken...

Har pysslat en hel del men inte orkat plåta mina alster... Ljuset är ju så dåligt nu och att dra fram blixt och bakgrund och grejjer nä, det tar emot... Så ni får stå ut med att bilderna är dåliga...

Har nåt kul att berätta oxå... Jag och en kompis ska få lämna in alster till försäljning på Turistbyrån här i stan!!! Så jag har suttit och knåpat ihop lite olika saker att lämna in. Och först ut är lite bokmärken jag gjort. Hittade idén till dessa på någon av bloggarna jag brukar titta in till.







Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här! Det är ju alltid kul med besök, och då hittar jag ju till dig oxå!
Over and out for now...

lördag 18 oktober 2008

En dubbel

Var ett tag sedan jag gjorde en LO, så nu tyckte jag att det var dax.

I somras tog vi en morgon och bestämde oss för att vi skulle åka till Barnens Gård. Det var en av de där få dagarna som det var underbart väder. Dagen var superlyckad. Det var mycket fint och välorganiserat där. Fanns precis lagom för barnen att göra och priserna var helt ok. Ett av de bästa ställena jag har besökt med barnen genom åren. Så har du vägarna förbi Blekinge, så tycker jag absolut att ni ska stanna till där.

När man är på semester tar man ju hur många bilder som helst på nästan samma motiv känns det som. Man vill ju liksom föreviga så mycket som möjligt. Så det fick bli en dubbel LO om vårt besök på barnens gård. Min första för övrigt!


Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här! Alltid trevligt besökare :)

Over and out!

onsdag 8 oktober 2008

Mamma fyller år

Idag fyller min mamma år, så jag har knåpat ihop en liten present till henne. Hon har börjat resa en del så jag gjorde en resedagbok.


Det är fyra kapitel i boken, med andra ord hon får plats med fyra resor. Jag har gjort så att först så finns en sida där hon skriver i vart hon åkt och när resan gjordes. Sedan finns det 14 sidor där man kan skriva i vad man har gjort dag för dag, ex utflykter. Sist finns ett blad där man skriver vad som varit bra med just denna resan. Kanske att hotellet var fräscht eller att resan var välarrangerad. Det sitter flikar där varje ny resa börjar så att man lätt kan hitta rätt.


Tagen har jag köpt färdig och dekorerat med en hängelstämpel, 3d-lack, band och glitterbokstäver.







Så... vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar!!

Tjingeling pling!

söndag 5 oktober 2008

Bröllopsbok...

Det var ett tag sedan jag uppdaterade lite här. Det har varit jobb, förkylningar och bröllop emellan.

En riktigt mysig tjejkompis till mig blev fru förra helgen!!! De är så söta tillsammans och jag ville ge dem något speciellt. Så tillsammans med presenten gjorde jag en bröllopsbok. Idén är liftad av Bettan på http://bettanspysselblogg.blogspot.com/ Tack för inspirationen!!!

Så här blev då boken...


... framsidan: Och övriga sidor inuti:

Om oss:
Fler bröllopsdagar:
Om dig... Man fyller i om fru och tvärt om...
Vackra ord på vellum: Vår historia:
Ett kuvert för minnessaker:

Vårt tydligaste minne...
Plats för foto från bröllopet och lite mer bröllopsdagar.
Lite att skriva om bröllopet:

En vacker bröllopsdikt på Vellum... Vad händer sen och vårt bästa råda till oss själva... Och till sist egosidan ;)


Skriv gärna några rader om vad ni tycker...

Nu har jag suttit en halvtimme och försökt få större mellanrum mellan bilderna, men om jag gör ett par radbyten så läggs vissa bilder jättetätt och vissa med enooormt mellanrum! :( Så nu struntar jag i det och lämnar det så här. Hoppas ni kan se varje bild individuellt i alla fall.

Scrappa lugnt!