söndag 28 mars 2010

Make & Take med Inkido

I torsdag var vi tre tjejer och en bebis som satte oss i bilen och åkte iväg till Hannas i Västervik. Christian från Inkido skulle nämligen komma dit och ha Make & Take och något sådant för man ju bara inte missa!!!

Vi började med lunch, och sedan lite shoppande innan vi satte oss till bords hos Hanna.


Jag var djupt koncentrerad på att vika rätt, hihi...

Och det här var vad vi fick göra:

En liten wallet!! Visst är den fiiiin?

Tag:en i sin fulla prakt... Finfina stämplar...


Och tar man av den lilla gördeln så kan man vika upp och då finns det massa små fack att stoppa foton och andra roliga saker i.

TACK till Christian från Inkido och Hanna på Hannas Pysselstuga för en härlig stund!!!

Det är söndag i dag, så jag har bloggat ett litet alster hos TINGTURA oxå, kila gärna in dit och kolla, och lämnar du en kommentar oxå så blir jag sååå glad!

söndag 21 mars 2010

Läckert hos Tingtura igen...

Vart tar tiden vägen? Just nu hinner jag inte pyssla någonting till mig själv känns det som...

Men jag har i alla fall bloggat hos Tingtura idag!!

Det är en LO denna gången och är du sugen på att se den så kila över dit och kolla. Och du! Jag blir väldigt glad över kommentarer, hihi...

måndag 15 mars 2010

Påsken!

Ja påsken närmar sig nu... Jag är nog ingen större påskfirare egentligen, men vem uppskattar inte att par dagars ledigt tillsammans med familjen?

Det har börjat trilla in så mycket läckra papper och påskstämplar i alla butiker och i förra veckan fick jag ett superfint kit av Inger på Pysseltagen.



Här är ett hörn av kortet jag skapat, vill ni se mer får ni masa er in till Pysseltagens blogg :)

Och när ni ändå är där, passa på att kolla in månadens utmaning, det har bara kommit in ett bidrag än så länge. Men så klart vill vi ju ha mååååånga fler :)

söndag 14 mars 2010

En present

Idag är det ju söndag igen :) Jojo... Jag gillar faktiskt söndagar...

Vet inte om det kan bero på att det är min bloggdag hos Tingtura kanske, hihi...





Här får ni en liten sneekpeak i alla fall... Vill ni se mer av mitt projekt för denna veckan får ni kila in till Tingtura-bloggen!


fredag 5 mars 2010

Fantastiskt!!! Helt enkelt fantastiskt!!!

När jag kom hem från tjejhelgen i söndags väntade en fantastisk nyhet på mig i inkorgen...

Jag har blivit vald till MÅNADENS MEDLEM på Svensk Scrapbooking!!! Jag blev så rörd att jag nästan började grina!!! Så här skriver Morfen/Anna i sitt PM till mig: Vi tycker att du är en glad och positiv tjej i forumet och vill därför uppmärksamma dig lite extra. Tack för att du finns och är en sån härlig färgklick i forumet.

Kan man bli annat än rörd?? TACK snälla ni för att ni uppmärksammat mig!!

Kolla här så kan ni se hela artikeln...

Just nu sitter jag på GillesLAN i Jönköping, det blir World of Warcraft hela helgen! Så alla ni som ska till Karlstad, hoppas ni får en fantastisk helg!!


onsdag 3 mars 2010

Tjejhelg med pyssel!!

I helgen har jag varit på tjejhelg!!! Så mysigt! Vi var fyra tjejer i en stuga på södra Öland, massa god mat (tack Louise för underbar smörgåstårta!!), pyssel till tusen, godis så klart, och en hel del singstar!

Gulliga Hanna på Hannas Pysselstuga sponsrade oss med varsitt kortkit, TACK söta du!!

Så här blev mitt kort:

Det är mitt första färdiga kort där jag målat med distresser. Vad tycker ni? Själv är jag faktiskt ganska nöjd :) Så klart är det ju övning som gäller, men tekniken finns där.
.
Tyllen fastnade jag oxå för, så det ska inhandlas nästa gång jag besöker Hanna!
.
Vi har födelsedag i släkten i morgon, så då var jag ju så klart "tvugnen" att knåpa ihop ett litet kort... Känner du dig träffad? Rulla inte ner och tjuvkika utan vänta tills posten kommer i morgon, hihi!!!
.
Jag fick hem de nya läckra stämplarna från Greeting Farm i förra veckan så det passade ju bra. Gillar verkligen den lite Betty Boop-aktiga stilen!
.
Blommor och dekorationsbär, mina favvisar just nu! I kanten kan man även se tagen som jag lekt med mina nya distressfärger på och sedan lagt ett lager UTEE på. Läcker effekt tycker jag.
.

Insidan fixade jag oxå till. I fickan ska det sitta en lott, tycker det är en bra sak att ge bort, så jag håller alla tummar att det blir en vinst! Cirkeln är egentligen vit, men jag gjorde (som vanligt, att man aldrig lär sig!!) misstaget att skriva en hälsning innan jag fotade. Så jag fick sudda lite i photoshop.
.
Nu ska jag sätta mig och pyssla ihop mitt nästa alster till TIngtura-bloggen där jag gästbloggar på söndagarna. Det har du väl inte missat?